نوشته شده توسط : ادمین

شبکه یک تا سال ۱۴۰۰ چه سریال‌هایی دارد؟

سریال‌های روزهای ابدی، جلال، دودکش۲، «۸۷ متر»، «افرا» و «پس از آزادی» از جمله سریال هایی هستند که برای پخش از کنداکتور شبکه یک در نظر گرفته شده اند.

شبکه یک تا سال ۱۴۰۰ چه سریال‌هایی دارد؟

به گزارش بولتن نیوز، شبکه یک سیما چندین سریال در مراحل مختلف نگارش، پیش تولید و تصویربرداری دارد که از میان اینها چند سریال که بخشی از پروسه تولید آنها گذشته است زمان بندی احتمالی پخش آنها هم مشخص شده است.

 

در حال حاضر چند سریال جدید برای شبکه در دست تولید و حتی مراحل پس از تولید قرار دارد که به نوعی برای پخش از این شبکه آماده شده است و این سریال‌ها از دی ماه تا سال ۱۴۰۰ را در بر می‌گیرند.

 

«روزهای ابدی» بعد از «خانه امن»

سریال «روزهای ابدی» با نام قبلی «نفوذ» به کارگردانی جواد شمقدری چند سالی است که در پروسه نگارش و تولید قرار دارد و تا چند روز دیگر جایگزین «خانه امن» می‌شود.

 

جواد شمقدری در سریال خود تاریخ انقلاب را از بهمن ۵۷ تا آبان ۵۸ را در ۴۴ قسمت نشان می‌دهد و در این سریال جمعی از بازیگران ایرانی و خارجی جلوی دوربین آن رفته‌اند.

 

«روزهای ابدی» به تهیه‌کنندگی محسن علی‌اکبری ساخته شده است و در آن بازیگرانی چون امین اسکندریان (مهدی نقش اول سریال)، کیمیا اکرمی (محبوبه نقش اول زن)، احمد نجفی (پرویز)، حمید گودرزی (نفیسی)، رحیم نوروزی (سُرخو)، علی‌رام نورایی (بکتاش)، صالح میرزاآقایی (سرهنگ شریف‌زاده)، شهره لرستانی (مادر محبوبه)، زهرا سعیدی (مادربزرگ مهدی) حضور دارند.

 

پخش این سریال تا بهمن ماه ادامه دارد و در ایام دهه فجر نیز روی آنتن می‌رود.

 

«روزهای ابدی» احتمالاً از هشتم دی ماه و در دهه اول این ماه روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

 

فصل دوم «جلال»

سریال «جلال» ساخته حسن نجفی که سال گذشته فصل اول آن در ایام فجر روی آنتن رفت امسال هم در تدارک تولید فصل دوم است.

 

«جلال» هم سریالی در حال و هوای قیام مردم در تاریخ معاصر و انقلاب است. فصل اول، سریال «جلال» ماجراهایی از سال‌های ۱۳۳۸ تا ۱۳۵۶ را به تصویر کشید و بازیگرانی همچون حمیرا ریاضی، عمار تفتی و برخی دیگر از بازیگران بومی آذربایجان شرقی در آن ایفای نقش کردند.

 

فصل دوم این سریال نیز در ۲۶ قسمت آماده می‌شود که از قیام مردم تبریز تا پیروزی انقلاب تا آزادسازی سوسنگرد را نشان می‌دهد.

 

طنز «دودکش ۲»

غیر از بازه نوروز که معمولاً تا آخرین روزهای اسفند قطعی نخواهد بود که چه سریالی برای هر شبکه در نظر گرفته شده است سال آینده «دودکش ۲» از جمله سریال‌هایی است که برای پخش بعد از مجموعه‌های نوروزی در نظر گرفته شده است

 

این سریال به کارگردانی بروز نیک نژاد و تهیه کنندگی زینب تقوایی ساخته می‌شود که این روزها درگیر تولید «باخانمان» هستند و بعد از آن سراغ ساخت «دودکش» خواهند رفت.

 

فصل اول سریال «دودکش» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و در رمضان سال ۹۲ روی آنتن رفت که بازیگرانی از جمله هومن برق‌نورد، بهنام تشکر و جواد عزتی از جمله بازیگرانش بودند.

 

بعد از آن در سال ۹۵ محمدحسین لطیفی سریال «پادری» را ساخت که به نوعی با نام فصل دوم این مجموعه هم محسوب می‌شد و باز هم قصه‌های قالیشویی مشتاق را با بازی هومن برق‌نورد و امیرحسین رستمی به تصویر کشید که این بار محمود رضوی تهیه کنندگی آن را بر عهده داشت اما نتوانست محبوبیت فصل اول را پیدا کند. از جمله دلایلی هم که برای تغییر نام این سریال ذکر می‌شود این بود که در آن زمان محمد سرافراز رئیس وقت صداوسیما تمایلی برای سریال‌های چند فصلی ندارد.

 

حالا بعد از چند سال قرار است سریالی با عنوان «دودکش ۲» به کارگردانی برزو نیک نژاد که در جریان تولید فصل اول نویسندگی متن و همچنین بازیگردانی را بر عهده داشته است، ساخته شود.

 

پخش «۸۷ متر» بعد از یک دهه غیبت عیاری

کیانوش عیاری را بسیاری با سریال‌هایی چون «هزاران چشم» و «روزگار قریب» می‌شناسند که هر دو به دهه ۸۰ برمی‌گردد و عیاری پس از یک دهه دوباره به تلویزیون بازگشت و «۸۷» متر را به تولید رساند.

 

سریال «۸۷ متر» چند سالی است به کارگردانی عیاری در حال ساخت است و اسفندماه امسال تصویربرداری آن به پایان می‌رسد. این سریال نیز قرار است در بازه تابستانی شبکه یک به پخش برسد که هنوز تاریخ دقیق آن مشخص نشده است.

 

در خلاصه داستان این سریال آمده است: علیرضا پوردورانی به همراه همسر، دو دختر و پسرش، خانه‌ای را از یک فروشنده به نام فرج ناصری خریداری می‌کنند. اما روز اسباب کشی متوجه می‌شوند که خانه به فرد دیگری به نام محسن خلیلی فروخته شده است. محسن به همراه پسر، همسر و دو دخترش صبح زودتر از پوردورانی‌ها به خانه رسیده‌اند و وسایل شأن را در خانه گذاشته‌اند اما با رسیدن خانواده پوردورانی، ماجرای کلاهبرداری مشخص می‌شود.

 

علی دهکردی، مهران رجبی، فریبا کامران، زنده‌یاد حسین محب اهری، شهین تسلیمی، دیبا زاهدی، سونیا سنجری، حسین سلیمانی، فریده سپاه منصور، محمد بحرانی و سعید پیردوست از بازیگران این سریال هستند.

 

«افرا» با طراحی کارگردانان سینمایی

سریال «افرا» این روزها در حال تصویربرداری است تا این سریال هم برای پخش در شبکه یک آماده شود. «افرا» به کارگردانی بهرنگ توفیقی در حال ساخت است و تصویربرداری آن در شمال کشور انجام می‌شود و ترکیبی از بازیگران مختلف در آن حضور دارند.

 

پژمان بازغی از جمله بازیگران این سریال است که به دلیل همزمانی تصویربرداری از اجرای «کودک شو» انصراف داد. همچنین از دیگر بازیگران این سریال روزبه حصاری است که چندی پیش به دلیل آنچه درخواست غیرمتعارف عنوان شده بود از سریال «بچه مهندس» که نقش اول آن بود کنار گذاشته شد.

 

مهدی سلطانی، فریبا متخصص، مینا وحید از دیگر بازیگران سریال هستند.

 

همچنین طراحان قصه سریال پدرام پورامیری و حسین دوماری هستند که پیش از این فیلم سینمایی «جان دار» به کارگردانی این دو، اکران و مورد توجه قرار گرفته بود.

 

«پس از آزادی»

از دیگر سریال‌های آماده شبکه یک «پس از آزادی» است که برای پخش سال آینده در نظر گرفته شده است.

 

این سریال به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر ساخته شده است و مدت زمان زیادی است که از تولید آن گذشته با این حال تاکنون در کنداکتور پخش قرار نگرفته بود.

 

اندیشه فولادوند و رضا داوودنژاد از جمله بازیگران این سریال هستند که از زمان جنگ تا زمان حال روایت می‌شود و فضایی اجتماعی دارد.

 

این سریال هم همزمان با «افرا» برای تابستان شبکه یک در نظر گرفته شده است.

 

مقالات مرتبط: قالیشویی قلهک



:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 دی 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین
رئیس اتحادیه قالی شویان تهران گفت: با توجه به شرایط کرونایی در کشور، سفارش شستشوی قالی و فرش نسبت به گذشته در تهران، ۷۰ درصد کاهش یافته است.
 
کاهش ۷۰ درصدی سفارش شستشوی قالی در تهرانبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف تهران؛ آقای حمید محمدی با بیان اینکه شستشوی فرش و قالی یک عمل بهداشتی برای ضدعفونی کردن محیط زندگی است، افزود: بر این اساس,، چون مردم از گسترش ویروس کرونا در بین خانواده‌ها ترس دارند، لذا سفارش برای شستشوی فرش در تهران ۷۰ درصد کاهش یافته است.
 
محمدی با بیان اینکه از سال ۹۷ نرخ شستشوی قالی افزایش نیافته است گفت: با توجه به افزایش قیمت شوینده‌ها و دستمزدها، هزینه واحد‌های صنفی قالیشویی در تهران بسیار افزایش یافته، اما نرخ‌های شستشوی قالی و فرش همچنان مربوط به سال ۹۷ است.
 
این مقام مسئول در اتحادیه قالیشویان تهران افزود: با توجه به چند برابر قیمت ها، مدتی است که به سازمان حمایت پیشنهاد داه ایم که نرخ‌های شستشوی فرش و قالی واحد‌های صنفی ما در تهران افزایش یابد.
 
رئیس اتحادیه قالی‎شویان تهران با اشاره به موافقت سازمان حمایت با افزایش تا ۲۵ درصدی نرخ شستشو گفت: با بررسی پیشنهادات این اتحادیه در نهایت سازمان حمایت از مصرف کنندگان با ۲۰ تا ۲۵ درصدی نسبت به نرخ‌های سال ۹۷ با
 
افزایش نرخ شستشوی فرش موافقت کرده که به احتمال زیاد هفته آینده برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
 
محمدی با اشاره به کسادی بازار کار قالیشویان در تهران افزود: این مساله سبب شد ه که حدود ۲۰ درصد قالیشویان در تهران واحد‌های صنفی خود را تعطیل کنند.
 
بیشتر بخوانید: قالیشویی در حسین آباد
 
رئیس اتحادیه قالیشویان تهران با بیان اینکه بیش از ۳۵۰ واحد صنفی قالیشویی در تهران فعال است و ۵۰ متقاضی نیز همواره به دنبال تشکیل پرونده و عضویت در این اتحادیه بوده اند، گفت: با این حال تعداد زیادی از این واحد‌های صنفی بدون اخذ پروانه کسب فعال هستند که ما از آمار آن‌ها اطلاع کاملی نداریم.
 
وی اضافه کرد: با توجه به کاهش سفارشات قالیشویی در تهران واحد‌های صنفی ما که عموما بین ۱۰ تا ۱۵ نفر نیروی انسانی داشتند، حدود ۵۰ درصد از کارگران خود را تعدیل کرده اند، که عموما همه آن‌ها در سن جوانی هستند.
 
محمدی تاکید کرد: کار در قالیشویی بسیار سخت است و برای انجام قالیشویی و جمع آوری فرش‌ها از خانه‌های مردم وبازگرداندن آن‌ها را پس ازشستشو باید افراد جوان انجام دهند.
 
وی با اشاره به افزایش چند برابری قیمت شوینده‌ها گفت: پیش از این هر کارتن ۴۸ عددی پودر رختشویی را ۲۰ هزار تومان می‌خریدیم، اما قیمت هر یک کارتن این مواد شوینده هم اکنون ۱۸۰ هزار تومان است.
 
محمدی ادامه داد: قیمت آب ژاول که نابود کننده میکروب‌ها و ویروس و باکتری‌ها است، چندین برابر افزایش یافته است و قیمت یک بشکه کلر ۵۰ کیلویی که حدود ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسید، الان به چندین برابر این قیمت افزایش یافته است.
 
رئیس اتحادیه قالیشویان تهران گفت: اصل کار واحد‌های صنفی قالیشویی در کشور مصرف شوینده هاست و افزایش چندین برابری قیمت این محصولات مشکلات زیادی را به وجود آورده و در این شرایط کسادی بازار و سفارشات، پیگیری مسایل مالیاتی و یا بیمه کارگران و جریمه بیمه برای واحد‌های صنفی قالیشویان دور از انتظار ما است.
 
محمدی افزود: انتظار ما حمایت بیشتر دولت و دستگاه‌های اجرایی از واحد‌های صنفی که به علت شیوع ویروس کرونا فروش آن‌ها کاهش چشمگیری داشته، است تا بتوانیم در این شرایط مشکلات خود کاهش دهیم.


:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین
واکنش جالب علی پروین به شباهت اسمی با یک قالیشویی
علی پروین با انتشار یک استوری، به مغازه ای که از نام و شهرت او استفاده کرده معترض شد.
دردسر چهره‌های معروف در استفاده از اسم و شهرت آنها تمام شدنی نیست و علی پروین نیز به عنوان یکی از شناخته شده ترین افراد فوتبال ایران نیز هیچ‌وقت از این قاعده مستثنی نبوده است.
 
این بار هم گویا یکی از مغازه‌های قالیشویی از اسم پروین استفاده کرده است. پروین با انتشار تصویر آگهی این قالیشویی که با اسم و فامیل او هم نام بوده در استوری اینستاگرام هرگونه وابستگی به این مجموعه صنفی را رد کرد.
 
مقالات دیگر:


:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

۴۴۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در آذربایجان‌ غربی پرداخت شد

گروه استان‌ها- مدیرکل تعاون و کار آذربایجان‌ غربی گفت: از محل اعتبارات تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری تاکنون پنج هزار و ۲۴۳ پرونده با مبلغ ۴۴۴ میلیارد تومان پرداخت شده و منجر به ایجاد اشتغال جدید برای ۱۲ هزار و ۷۹ نفر شده است.

ابوالفضل عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به طرح‌های بهره‌برداری رسیده از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری آذربایجان‌ غربی از سال 96 تاکنون اظهار داشت: در این راستا از محل اعتبارات تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان از ابتدای طرح تاکنون پنج هزار و 243 پرونده با مبلغ 444 میلیارد تومان پرداخت شده و منجر به ایجاد اشتغال جدید برای 12 هزار و 79 نفر شده است.

 

وی تصریح کرد: برای مثال طرح توسعه واحد آب غنی شده با اکسیژن و آب معدنی و تولید بطری از پت و تولید انواع پریفرم در ارومیه با اشتغال 40 نفر و میزان تسهیلات پرداختی 36 میلیارد ریالی انجام شده است.

 

پرداخت تسهیلات به طرح گردشگری تفریحی و اقامتی در سیلوانا ارومیه

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌ غربی گفت: همچنین پرداخت تسهیلات برای واحد معاینه فنی خودرو برای اشتغال 13 نفر، حمایت از طرح گردشگری تفریحی و اقامتی در سیلوانا با پرداخت تسهیلات 75 میلیارد ریال و اشتغال 80 نفر و کمک به واحد تولیدی مصنوعات چوبی با اشتغال 10 نفر در ارومیه از سایر اقدامات این اداره کل بوده است.

بیشتر بخوانید: قالیشویی میرداماد

وی با اشاره به اینکه تسهیلات 11 میلیارد ریال برای اشتغال هشت نفر در واحد تولید کامپاند و گرانول‌های پلیمری در ارومیه پرداخت شده است افزود: از سوی دیگر پرداخت 50 میلیارد ریال برای احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی و سبزی، 96 میلیارد ریال با اشتغال 70 نفر برای احداث کارخانه خوراک دام و طیور با ظرفیت 30 هزار تن و نیز 150 میلیارد ریال برای اشتغال 93 نفر در کشتارگاه صنعتی دام ارومیه در این مدت انجام شده است.

 

واحدهای تکثیر و پرورش ماهی در ارومیه با استفاده از تسهیلات اشتغال

 

عبادی بیان کرد: علاوه بر آن، حمایت مالی از واحدهای تکثیر و پرورش ماهی قزل‌آلا در ارومیه، پرورش زنبور عسل، گاوداری شیری و کارگاه تولیدی ظروف مسی در ماکو، احداث گلخانه هیدروپونیک صیفی‌جات و تولید و بسته بندی قارچ و نیز تولید سرباتری آسان‌بست در چالدران از سایر اقدامات بوده است.

 

 

وی افزود: علاوه بر آن برای واحد تولیدی پکیج پیش ساخته‌ فاضلاب و واحد جوجه‌کشی در شهرستان چایپاره و نیز تولید تشک فنری، طبی و روتختی، کارگاه توربافی، پرورش گاو شیری، تولید کفپوش‌های پلاستیکی و ورزشی در خوی، واحد گاوداری و بره پرواری در اشنویه، کارگاه بافت پارچه نخی و تولید شیشه دوجداره در نقده تسهیلاتی پرداخت شده است.

 

اشتغال 80 نفر در کارخانه تولید آرد و فراورده بذر در پیرانشهر

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از پرداخت 24 میلیارد ریال تسهیلات برای کارخانه تولید آرد پیرانشهر برای اشتغال 40 نفر خبر داد و بیان کرد: همچنین برای تولید و فراوری بذر گندم و اشتغال 40 نفر در این شهرستان تسهیلاتی پرداخت شده است.

 

وی اظهار داشت: پرداخت تسهیلات برای اشتغال 25 نفر در کارخانه تولید آسفالت، تجهیز و نوسازی پرورش مادر گوشتی برای اشتغال مستقیم و غیرمستقیم 68 نفر، تجهیز و توسعه واحد پرورش جوجه یک روزه برای اشتغال 70 نفر و نیز کارخانه قند با اشتغال مستقیم و غیرمستقیم پنج هزار و 500 نفر نیز در شهرستان مهاباد انجام شده است.

 

پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و شهری در شهرستان‌های جنوب استان

 

عبادی فعالیت کارگاه پیکرتراشی و موزه مردم‌شناسی و قالیشویی صنعتی، سیلندرپرکنی و شارژ کپسول و کارگاه سفالگری شهرستان بوکان، احداث دامپروری صنعتی و واحد چیپس میوه، مرکز جمع آوری شیر خام 35 تنی در سردشت، فراوری و بسته‌بندی انواع جوانه‌های گندم، ماش و عدس، تجهیز بیمارستان دامپزشکی، واحد فراوری بذر اصلاح شده، اصلاح گلخانه سبزی و صیفی در میاندوآب، فراورده محصولات چوبی در شاهین دژ و همچنین راه اندازی گلخانه آیروپونیک زعفران در تکاب نیز با استفاده از تسهیلات اشتغال پایدار عشایری و روستایی انجام شد.

 

مقالات دیگر:

قالیشویی



:: بازدید از این مطلب : 321
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 6 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

قطعی و افت فشار ۱۶ ساعته آب در شیراز

روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شیراز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که از روز سه‌شنبه ۴ آذر، شهروندان ساکن در بعضی از مناطق شیراز برای ۱۶ ساعت با افت فشار و قطعی آب، مواجه خواهند شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب شیراز اعلام کرده است که از ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۴ آذر، آب به شکل موقت و برای حدود ۱۶ ساعت در بخش‌های وسیعی از شمال، مرکز، غرب، جنوب و شرق شیراز قطع شده یا از فشار آن کاسته خواهد شد.

 

در اطلاعیه شرکت آبفای شیراز، علت این قطعی و افت موقتی فشار آب نشتی ایجاد شده در خط اصلی آبرسانی از سد درودزن به شیراز و نیاز اضطراری به تعمیر این مسیر از خط تامین کننده جریان آب، اعمال خواهد شد.

 

براساس این اطلاعیه قطعی یا افت فشار آب در محدوده‌ی اکبرآباد، رکن آباد، زیباشهر، آب زنگی، کوی گلشن، خیابان جام جم، میدان گاز، تپه تلویزیون و خیابان انقلاب در شمال شیراز، خیابان ملاصدرا در مرکز شیراز و شهرک سعدی در شرق شیراز حادث خواهد شد.

 

در اطلاعیه آبفای شیراز همچنین از بلوار سیبویه، شهرک‌های احمدآباد، فرهنگیان، جانبازان پشت باغ جنت، فرهنگیان عشایری، رضوان، بهاران، بلوار نارنج، کمربندی حد فاصل پشت بلوار میثم شمالی تا ۲۰ متری امام خمینی و بلوار رحمت نیز به عنوان نقاطی که تحت تاثیر اقدامات تعمیری آن شرکت قرار خواهند داشت، یاد شده است.

 

آبفای شیراز همچنین اعلام کرده است که شهرک جوادیه، دینکان، بلوار معالی آباد، گلدشت معالی آباد، میرزای شیرازی حد فاصل میدان صنایع تا چهارراه معالی آباد، شهرک صدا و سیما، شهرک عرفان، شهرک باهنر، خیابان میرزای شرقی شیرازی شرقی، خیابان قصردشت حد فاصل میدان قصردشت تا چهارراه زرگری، خیابان ایمان شمالی و بلوار فرهنگشهر نیز مشمول این اطلاعیه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: قالیشویی در پیروزی

شهرک‌های سجادیه سیمان، والفجر، مهدیه، محمدیه سیمان، امیرکبیر، آزادگان والفجر، کوی جماران، سیمان، بلوار امیرکبیر حد فاصل پلیس راه تا خیابان قالیشویی، شهرک پردیس و تمام فرعی‌های مربوطه نیز در این گزارش مورد اشاره قرار گرفته است.

 

شرکت آبفای شیراز در این اطلاعیه از شهروندان ساکن یا شاغل در این مناطق درخواست کرده که در خصوص آب مورد نیاز برای زمان‌های قطعی یا افت فشار، چاره‌اندیشی لازم را انجام دهند که با مشکل مواجه نشوند.

 

مقالات دیگر:

هزینه شستشوی فرش در تهران



:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

فرماندار: زمینه خروج صنوف مزاحم از بندرعباس فراهم شود

 

بندرعباس - ایرنا - فرماندار بندرعباس گفت: مدت طولانی شده که طرح انتقال صنوف مزاحم از این شهر به خارج از محدوده شهری مطرح بوده اما تا این لحظه جنبه اجرایی نیافته است و این کار بایستی محقق شود.

 

عزیزاله کُناری روز دوشنبه در نشست کارگروه ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهری اظهار داشت: شهرداری بندرعباس باید این موضوع را پیگیری کرده تا جانمایی و طراحی مکانی برای این صنوف به سرعت انجام شده و روند انتقال آن‌ها آغاز شود.

 

وی ادامه داد: عملیات اجرایی زمین ۵۸ هکتاری مصالح فروشان در محدوده روستای قادهار در شمال بندرعباس حداکثر تا ۱۵ ماه جاری آغاز شود و طراحی لازم برای اجرای مکان‌های استقرار تعمیرگاه‌ها، درب و پنجره سازی و آلومینویم کارها در زمین ۳۰ هکتاری ایسین نیز انجام شود.

رییس کارگروه ساماندهی مشاغل و اصناف مزاحم شهر بندرعباس بیان داشت: همزمان سایر فرآیندهای باقی مانده و تکمیلی برای استفرار این صنوف در خارج از شهر بندرعباس انجام گیرد و اتحادیه قالیشویی ها نیز آخرین وضعیت اجرای طرح را به فرمانداری اعلام نماید.

 

مقالات دیگر

چگونه فرش ابریشم را تمیز کنیم



:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

به گزارش اینا نیوز در گذشته قالیشویی در منازل انجام می شد و افراد خانواده با استفاده از فرچه و پودر رختشویی و برخی مواد شوینده دیگر با همدیگر قالی های منازل را می شستند، امروزه دیگر کمتر کسی این کار پر زحمت را انجام می دهد زیرا قالیشویی های مدرنی وارد بازار آمده اند که از تجهیزات قالیشویی به روز و مدرن استفاده کرده و دیگر نیازی نیست افراد با دست قالی های سنگین خود را بشویند.

 

تجهیزات قالیشویی اتوماتیک به شما در صرفه جویی هزینه ها کمک می کند، باعث افزایش بهره وری و سوداوری مشاغل در حیطه نظافت می شود، هر نوعی از انها چه به صورت اتوماتیک و نیمه اتوماتیک می تواند گرد و غبار فرش ها را گرفته و انها را شسته و هم چنین خشک می کند، برای این سه مرحله تجهیزات متفاوتی وجود دارد که برای قالیشویی ها بسیار مقرون به صرفه است. چند نوع از  انها را در این بخش ذکر خواهیم کرد. قالیشویی های مدرنی وارد بازار آمده اند که از تجهیزات قالیشویی تمام اتوماتیک استفاده کرده و دیگر نیازی نیست افراد با دست قالی های سنگین خود را بشویند.

 

–  تجهیزات قالیشویی نیمه اتوماتیک 

 

– تجهیزات قالیشویی تمام اتوماتیک 

 

– تجهیزات مبل شویی

 

-تجهیزات مبل شویی صنعتی

 

-تجهیزات مبل شویی و موکت شویی

 

با استفاده از تجهیزات قالیشویی مدرن و با تکنولوژری روز دنیا میتوان در کیفیت شستشو و رضایتمندی مشتری تاثیر مهم گذاشت.

 

در قالیشویی های سنتی معمولا از دستگاههای قدیمی و دستی استفاده میگردید که معروفترین این دستگاههای سنتی برای شستشو دستگاه شلاق زن میباشد و برای خشک کردن از دستگاه خشک کن دیگی استفاده میگردید.شرکت های قالیشویی حرفه ای یک انتخاب عالی برای شستشوی فرش های شما هستند. تجهیزات شستشوی آنها قدرت مکش بیشتری دارد و فرایند خشک کردن فرش را سریعتر انجام می دهند. حرفه ای های واقعی همچنین شناخت مناسبی از تمامی تجهیزات در دسترس دارند، انواع الیاف و ساختارهای تشکیل دهنده فرش را می شناسند و از افراد مجرب برای شستشوی فرش های شما تحت شرایط مختلف بهره می برند.

 

کارخانه ماشین سازی عزیزی با 40 سال سابقه فعالیت در صنعت ماشین آلات کشور از اولین مجموعه های ساخت تجهیزات قالیشویی در سراسر ایران و از معتبرترین و خوشنام ترین سازندگان داخلی این صنعت است که فعالیت خود را در سال 1357 با احداث کارخانه ماشین سازی در تهران آغاز کرده است.

 

این شرکت افتخار دارد که با تلاش خستگی ناپذیر کارکنان خود توانسته با تحولی چشمگیر جایگاه ویژه ای در زمینه صنعت و اقتصاد کشور ارائه و همچنان با تکیه بر بنیه علمی میراث گرانبهای تجربه پیشینیان و اراده استوار کوشش نماید طلایه دار این صنعت عظیم باشد.

 

تجهیزات قالیشویی اتوماتیک را با بهترین کیفیت از شرکت ما بخواهید.

آبگیر لوله ای که در اصل به آن خشک کن نیز می گویند، سانتریفیوژی است که به شکل چرخشی کار می کند و استانداردی برای هر چرخش وجود دارد، معمولا این استاندارد در هر دور چرخش بین 200 تا 1400 دور گردشی است.هر قالیشویی باید دارای دستگاه آبگیر لوله ای باشد، زیرا با این نوع تجهیزات قالی ها خشک می شوند بنابراین این دستگاه یک از مهم ترین تجهیزات قالیشویی است که باید برای آب گیری کردن هر فرش بکار برود.

 

استانداردی که برای هر دور بکار می رود چقدر است؟

 

به شکل معمول استانداردی که برای هر دور تعیین شده است بین 1400 تا 1600 است البته این برای ابگیرهایی است که دارای استانداردهای اروپایی بوده و از کیفیت بسیار خوبی برخوردار باشند.

 

چه نوع آبگیر لوله ای مناسب است؟

 

اگر می خواهید کیفیت آبگیری در هر فرش بالا برود و فرش ها به سرعت خشک شوند، باید به تعداد سوراخ هایی توجه کنید که این نوع سوراخ ها بر روی خود لوله آبگیر قرار دارند و هم چنین قدرتی که موتور آبگیر لوله ای فرش دارد نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.البته باید حتما به جنس سبد نیز توجه ویژه داشته باشید.

 

لرزش دستگاه آبگیر لوله ای:

 

آبگیر لوله ای به شکل معمول از لرزش تجهیزات برخوردار هستند اما این نوع لرزش را می توان با استفاده از راهکارهایی بسیار کمتر کرد. بهترین روش برای این کار این است که از لاستیک هایی استفاده شود که درون آنها باد زیادی وجود داشته باشد و این نوع لاستیک ها به یک کمپرسور متصل شده، هم چنین اینکه این دستگاه را به شکلی کاملا متوازن در هر مکانی نصب شود نیز باعث می شود لرزش کمتر شود، از طرفی نوع جنس سبد نیز در این بخش مهم است که این مورد نیز باعث می شود لرزش آبگیر کمتر شود.

 

ویژگی های انواع آبگیر لوله ای

 

یک آبگیر لوله ای مدرن دارای توان بالایی برای خشک کردن است به صورتی که در حدود 100 درصد فرش را خشک می کند. این نوع تجهیزات نباید هنگام خشک کردن فرش را چروک کند. وقتی فرش را خشک می کند نباید رنگ های فرش به دلیل دورانی چرخیدن در هم ترکیب شوند. البته رابطه چرخش توری و را در یک آبگیر را نیز باید مورد توجه قرار دادزیرا میزان سرعت خشک کردن فرش ها در اصل به همین نوع چرخش توری بستگی دارد.این تجهیزات برای یک قالیشویی مدرن بسیار کاربردهای زیادی دارد.

 

مشخصات یک آبگیر لوله ای قالیشویی

 

ولتاژ هر نوع آبگیر باید حداکثر تا 25 آمپر باشد، می توان گف قدرت موتور یک آبگیر لوله ای در حدود 20 اسب بخار باید باشد.سرعت چرخش به صورت دورانی نیز می تواند در حدود 1400 الی 300 بوده که در هر نوع تجهیزات این نوع سرعت متغیر است. اینگونه تجهیزات برای هر نوع قالیشویی اتوماتیک لازم است بنابراین با استفاده از این تجهیزات به طور معمول خشک شدن فرش ها به سرعت انجام گرفته و تحویل فرش با سرعت بیشتری انجام می گیرد و هم چنین به فرش ها هیچ گونه اسیبی نمی رسد به همین دلیل است که از این نوع تجهیزات باید استفاده شود.

 

یکی از بهترین دستگاه هایی که در عرصه آبگیری فرش تولید شده است آبگیر لوله ای فرش می باشد که باعث جلوگیری از پارگی و چروک فرش می شود

 

قیمت دستگاه قالیشویی

برای یافتن یک دستگاه قالیشویی با کیفیت، در نظر گرفتن قیمت آن موضوع مهمی می باشد. بنابراین خرید یک وسیله مقرون به صرفه با امکانات، تجهیزات و قابلیت های عالی، پیشهاد می گردد. در واقع قبل از انتخاب دستگاه قالیشویی، استطاعت مالی و کارآمد بودن دستگاه را با یکدیگر هماهنگ کنید.

 

مزایا و قیمت دستگاه قالیشویی :

 

– استفاده از اجناس با اصالت و اصل کشورهای اروپایی و ژاپنی

 

– استفاده از اجناس با کیفیت و با آلیاژ بالا

 

– سابقه چندین ساله در بخش شست و شو و بکارگیری آن در ساخت دستگاه شست و شو مانند: دستگاه آبگیر لوله ای درب دار و بدون درب،دستگاه خاکگیر و دستگاه شست و شوی ثابت و همچنین گرمخانه و دیگر محصولات

 

– تمام قطعات بکار رفته در دستگاه ها مهندسی شده و بر اساس تجارب آقای عزیزی در بخش شست و شو می باشد

 

– ضمانت نامه ای که به همراه محصولات تحویل مشتری می شود دارای 1 سال اعتبار و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد

 

– قیمت بسیار پایین نسبت به محصولات مشابه و کیفیت بسیار بالای محصولات

 

– شما با استفاده از دستگاه های شست و شو ماشین سازی عزیزی می توانید از زمان شست و شو تا خشک کردن و بسته بندی آن خیالی آسوده داشته باشید و در استفاده از نیروی انسانی تا 50% درصد با کاهش روبرو شوید و در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

 

 

مقالات مرتبط دیگر:

قالیشویی جلفا



:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 3 آذر 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

 

ماجرای تخریب یک ملک نیمه ساز در ساوه؛‌
 واقعیت چیست؟ساوه - ایرنا- در روزهای اخیر ماموران اداره اجرائیات شهرداری ساوه یک ملک نیمه ساز را در محله شهید آوینی (قالیشویی) شهر تخریب کردند که انتشار تصاویر و فیلم های مربوط به این اتفاق باعث واکنش هایی در سطح جامعه شد؛ برخی با نگاه احساسی و عاطفی و بسیاری هم با نگاه حمایتی و قانونی به این موضوع پرداختند.
 
به گزارش ایرنا، در فیلمی که از این اتفاق در شبکه های اجتماعی منتشر شد، هنگامی که لودر اداره اجرائیات شهرداری قصد تخریب ستون های عَلم شده ملک نیمه ساز را دارد فردی که ظاهرا در حال جوشکاری است همراه با یکی از ستون ها سقوط می کند.
 
واکنش های اولیه به این تصاویر و فیلم ها همراه با بیان احساسات بود و برخی مدعی بودند که ملک در واقع یک آلونک شخصی بوده است اما در مقابل اغلب شهروندان برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز را رسالت اصلی شهرداری می دانند و در اطلاعیه شهرداری ساوه و همچنین سخنان یکی از اعضای شورای اسلامی شهر واقعیت ماجرا مشخص شد.
 
در همین رابطه شهرداری ساوه برای آنکه اذهان عمومی را در خصوص اتفاق یاد شده روشن کند،‌ با صدور اطلاعیه ای توضیحات جامعی ارائه کرد.
 
ناگفته نماند که در دهه های اخیر افزون بر ۲۰ محله حاشیه ای به شهر ساوه الحاق شده که اغلب این ساخت و سازها به صورت غیرمجاز در زمین های قولنامه ای یا بدون کاربری مسکونی انجام شده و اکنون نیز یکی از معضلات مهم مدیریت شهری ساوه وجود همین سکونتگاههای غیررسمی است.
 
حدود ۶۰ درصد از جمعیت ساکن در ساوه را کارگران و اقشار کم درآمد تشکیل می دهند و رویای خانه دار شدن سبب شده که بسیاری از این افراد از روش های مختلف از جمله خرید زمین های قولنامه ای، باغ و اراضی کشاورزی نسبت به ساخت و ساز اقدام کنند هرچند نباید از مصوبه منع صدور جواز ساخت برای قطعات کمتر از ۱۷۰ مترمربع هم غافل شد که به اقرار کارشناسان و برخی اعضای شورای شهر مانعی بازدارنده برای رویکرد قانونی شهروندان نسبت به ساخت و ساز با اخذ مجوز و پروانه قانونی از شهرداری است.
 
مورد اخیر که در محله قالیشویی ساوه اتفاق افتاد باعث شد که پیگیر این موضوع شویم، هرچند شهردار ساوه پاسخ تماس خبرنگار ایرنا را نداد اما اطلاعیه صادر شده از سوی روابط عمومی بیانگر مواضع این نهاد مدیریت شهری در مورد واقعه اخیر و به صورت کلی در قبال ساخت و سازهای غیر مجاز است.
 
اطلاعیه شهرداری؛‌ جوسازی ها با هدف مشوش کردن اذهان عمومی است
 
روابط عمومی شهرداری ساوه پس از این اتفاق و برای روشنگری افکار عمومی در اطلاعیه ای توضیحات کاملی را ارائه کرد که متن آن بدین شرح است:
 
«با توجه به اینکه بر اساس قانون یکی از مهم‌ترین وظایف شهرداری نظارت بر ساخت ‌و سازها در شهر و جلوگیری از احداث بنای غیرمجاز است، در مورخ ۲۰ آبان ماه انجام این وظیفه قانونی از سوی نیروهای اجرائیات با هدف جلوگیری از یک مورد تخلف ساختمانی در خیابان وحدت (قالیشویی) توسط برخی افراد با حاشیه سازی و شایعه پراکنی همراه شد. 
 
از این رو اداره روابط عمومی شهرداری ساوه بنا بر وظیفه خود برای تنویر افکار عمومی این موضوع را پیگیر و به اطلاع همشهریان عزیز می رساند که یکی از روش های ساخت وساز در باغات حاشیه شهر همواره اینگونه بوده که برخی افراد سوجو ضمن توافق با مالکان این باغات  که هنوز اقدامی در راستای ساخت بنا در آنها انجام نشده است، ارتکاب تخلف را عهده دار  و اقدام به ساخت بناهای غیرمجاز با روش های مختلف و موضع گیری علیه ماموران اجرائیات شهرداری در انجام وظیفه می شوند.
 
 لذا بر اساس بررسی های انجام شده افراد مذکور نیز از اشخاص شناسایی شده قاچاق ساز مناطق حاشیه شهر بودند که در ۲۰ آبان ماه با وجود تذکرات ماموران اجرائیات اقدام به نصب اسکت فلزی برای احداث ملک تجاری در منطقه قالیشویی کردند و پس از اجرای وظیفه قانونی توسط نیروهای اجرائیات شهرداری ۲ نفر از آنان در حضور ماموران انتظامی اقدام به خودزنی کرده و ماموران انتظامی نیز مانع از این اقدام آنان می شوند.
 
لازم به ذکر است که این افراد هیچ گونه درگیری با نیروهای اجرائیات شهرداری نداشته اند و پس از این جوسازی هدایت شده در راستای  تشویش اذهان عمومی که در حضور ماموران انتظامی انجام شد، متواری و سپس با پیگیری های قضایی حکم بازداشت این ۲ نفر صادر شد.   
 
این افراد در این برنامه هدایت شده همچنین اقدام به تهیه فیلم (و انتشار در) شبکه های معاند نمودند و برخی افراد شناسایی شده در فضای مجازی شهر نیز به این اقدام غیرقانونی دامن زدند به طوری که در این شایعه پراکنی حتی کشته شدن یک فرد در زیر آوار و تخریب خانه  نیز مطرح شد و بر اساس تصاویر این ملک اصلا بنا نبوده و در مرحله  نصب اسکلت قرار داشته است.
 
لذا شهرداری از تمامی ظرفیت حقوقی خود در انجام وظیفه قانونی در راستای مدیریت شهر مقابل این سوء استفاده افراد سودجو ایستاده و هم اینک طرح دعوا در مراجع قضایی با اقتدار در حال پیگیری است.
 
همچنین افرادی که در فضای مجازی به حمایت از این افراد سودجود دامن می زنند نیز رصد و تحت پیگیرد قانونی قرار خواهند گرفت.
 
 این در حالی است که شهرداری و شورای اسلامی شهر ساوه در سه سال گذشته، رفتار ملایمت آمیز را نسبت به نیازمندان واقعی مسکن در مناطق حاشیه شهر داشته و با در نظر گرفتن جمیع شرایط فعلی کشور و مشکلات و نیاز  مردم به سرپناه، نهایت همکاری را برای خانه دار شدن اقشار ضعیف در دستور کار قرار داده است و برگزاری هفتگی ملاقات های مردمی و حضور شخصی هر هفته شهردار ساوه در نقاط مختلف شهر از جمله مناطق حاشیه نشین گواه این امر است.
 
شهرداری ساوه بر اساس وظیفه قانونی خود با اقتدار در مقابل سوء استفاده سوداگران و افراد سوجو ایستاده و برخورد لازم قانونی را اعمال می کند و به شهروندن عزیز اطمینان می دهیم که این موضوع بیشتر یک جریان ساختگی بود که توسط گروهی که مقاصد خاص را دنبال می کنند دامن زده شد و یقینا برخورد قانونی لازم با آنان صورت خواهد گرفت.»
 
عضو شورای شهر ساوه: اقدام اجرائیات مطابق قانون بود
 
عضو شورای اسلامی شهر ساوه نیز در این خصوص به ایرنا،‌ گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز از مشکلات اصلی شهر ساوه محسوب می شود که در سالهای اخیر به ایجاد مناطق حاشیه نشین دامن زده است.
 
«احمد حاج امینی» اظهار کرد:‌ اقدام اجرائیات شهرداری برای تخریب یک ملک تجاری غیرمجاز در منطقه قالیشویی مطابق قانون بوده و در این زمینه باید قانون ملاک عمل همگان باشد.
 
وی اظهار داشت:‌ اگر قرار باشد هر کسی در هر نقطه شهر بدون رعایت قانون و احذ مجوزهای لازم اقدام به ساخت و ساز کند، شاهد بی نظمی در روند شهرسازی خواهیم بود بنابراین افراد باید از راه قانون برای ساخت و ساز عمل کنند تا مشکلی برای آنها پیش نیاید.
 
رئیس سابق شورای اسلامی شهر ساوه گفت: در حادثه اخیر، معتقدم که اجرائیات شهرداری هرچند قانونی عمل کرد اما می توانست کمی با خویشتن داری بیشتر رفتار کند تا بهانه دست عده ای افراد سودجو داده نشود.
 
وی اظهار کرد: در همین رابطه به زودی جلسه ای با حضور اعضای شورای شهر،‌ شهردار و سایر دست اندرکاران برگزار خواهیم کرد و بررسی های دقیقی در این خصوص انجام خواهیم داد.
 
حاج امینی گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز علاوه بر اینکه یکی از مشکلات قانونی در شهر محسوب می شود، به دلیل استجکام نداشتن بنا و غیراصولی بودن در مواقع بحرانی از جمله زلزله یکی از حوزه های خطرساز برای ساکنان و شهروندان محسوب می شود بنابراین توصیه ما این است که مردم در هنگام خرید زمین و اقدام به ساخت، حتما با شهرداری به عنوان مرجع قانونی صدور مجوز و پروانه های لازم هماهنگ باشند.
 
به گفته او، مصوبه صادر نشدن پروانه ساخت برای زمین های با متراژ کمتر از ۱۷۰ مترمربع یکی از مشکلات دیگر شهر ساوه است که برخی از مالکان زمین های با متراژ پایین تر را ترغیب به ساخت و ساز غیرمجاز می کند از این رو در سطح استان باید برای رفع این مشکل و امکان صدور پروانه ساخت برای متراژهای پایین تر از حد مذکور مساعدت شود.
 
عضو شورای اسلامی شهر ساوه گفت: همگام با شهرداری و سایر مراجع دست اندرکار یکدل و همصدا در مقابل هرگونه سوء استفاده و زمین خواری ایستادگی خواهیم کرد و اجازه نمی دهیم هرکسی هر طور که دلش بخواهد نسبت به ساخت و ساز به شیوه غیرقانونی اقدام کند.
 
وی با بیان اینکه بخش زیادی از مردم ساوه سرپناه ندارند و خانه سازی برای آنها یک ضرورت است،‌ گفت: یکی از راهکارهای رفع این مشکل همکاری و مساعدت اداره راه و شهرسازی و شهرداری برای تامین زمین به صورت قانونی است تا شهروندان با خیال راحت و بدون آنکه در دام سودجویان و زمین خواران بیفتند، اقدام به ساخت و ساز اصولی و مقاوم کنند.
 
مقالات دیگر:


:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 26 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

 

زنان؛ ۹۲ درصد بافندگان فرش دست باف در گیلان
ایسنا/گیلان رییس اداره فرش سازمان صمت گیلان گفت: ۹۲درصد بافندگان فرش دست استان را زنان تشکیل می دهند.
 
مجتبی مهری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه گیلان یکی از با کیفیت ترین بافندگان فرش دست باف کشور است، گفت: در حال حاضر بخش عمده بافندگان فرش بزرگ پارچه استان سفارش گرفته اند و در کارگاه ها و منازل خود در حال بافت فرش هستند.
 
وی افزود: به طور میانگین ۵۱ هزار متر مربع سلانه فرش و تابلو در گیلان بافته می شود که ۹۲درصد بافندگان این فرش و تابلو فرش ها را زنان تشکیل می دهند.
 
مهری با بیان اینکه بیمه می تواند تا حد زیادی جوانان جویای کار استان را به سمت قالی بافی جذب کند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۳هزار و ۳۹۶نفر در استان قالی می بافند که ۹۰۰۲ نفر از آنها به سازمان تامین اجتماعی استان برای بیمه معرفی شده اند.
 
وی از روزنه امید جدید برای مابقی قالی بافان که بیمه نیستند و متقاضی قرار گرفتن تحت پوشش بیمه هستند،خبرداد و تصریح کرد: با تفاهم نامه ای که بین مرکز ملی فرش ایران و صندوق بیمه روستاییان و عشایر کشور امضا شد، ۴۶۰ هزار نفر در کشور تحت پوشش این بیمه قرا خواهند گرفت و بافندگان فرش گیلان هم که بیمه نیستند می توانند برای تحت پوشش قرار گرفتن این بیمه اقدام کنند.
 
وی افزود: کلیه افراد شاغل در قالی بافی و یا حرفه های مرتبط ساکن در شهرها نیز می توانند علاوه بر روستاییان تحت پوشش قرار بگیرند.
 
مهری ادامه داد: حق بیمه سهم پرداختی قالیبافان در سال اول توسط دولت پرداخت می  شود و بیمه در سال اول رایگان خواهد بود و بیمه شوندگان از مزایای مستمری پیری از کارفتادگی و مزایای برخورداری بازماندگان تحت تکفل بیمه شده متوفی از مستمری برخودار خواهند شد. در ضمن از بیمه خدمات درمانی سلامت ایرانیان با پایین ترین تعرفه نیز برخوردار خواهند شد.
 
رییس اداره فرش سازمان صمت گیلان یکی دیگر از نیازهای اصلی بافندگان فرش استان را وجود یک نمایشگاه دائمی فروش فرش دست باف عنوان کرد و گفت: برپایی چنین نمایشگاهی می تواند ارزش افزوه بافت فرش را به بافندگان برگرداند و منجر به حذف واسطه ها از تولید تا فروش فرش شود.
 
وی با اشاره به شیوع کرونا افزود: برای ایجاد نمایشگاه مجازی فرش دست باف گیلان نیز تهمیداتی اندیشیده شده است تا در شرایط خاص کنونی بتوان فرش های بافندگان را با قیمت مناسب به دست مشتریان رساند.
 
مقالات دیگر: معرفی قالیشویی در تهران


:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 آبان 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

کشف بیش از ۹ تن مواد اولیه پتروشیمی قاچاق در شهرستان ری

شهرری -ایرنا - رییس صنعت، معدن و تجارت شهرستان ری از کشف ۹ تن و ۶۰۰ کیلوگرم مواد اولیه پتروشیمی به ارزش چهار میلیارد و ۱۶۹ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

 

موسی احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در راستای طرح بازرسی از انبارهای این شهرستان جهت مبارزه با کالای قاچاق و ثبات اقتصادی ماموران اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف ری موفق به کشف و شناسایی این انبار شدند.

 

احمدی با بیان اینکه تخلف در زمینه اخفاء و امتناع از عرضه انجام شده است، افزود: فرد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی و جریمه در نظر گرفته شده برای این پرونده از سوی تعزیرات مشخص خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه بیشترین تعداد انبارهای استان تهران و حتی کشور در شهرستان ری قرار دارد، خاطرنشان کرد: کار نظارت و پایش انبارهای این شهرستان توسط گشت‌های مشترک اداره تعزیرات حکومت ی، اداره صمت و اتاق اصناف انجام می‌شود.

 

احمدی با بیان اینکه در زمینه تخلف در حوزه قاچاق بدون کمترین اغماضی برخورد انجام می‌شود، ادامه داد: اداره تعزیرات حکومتی شهرستان ری در راستای مبارزه با قاچاق کالا و کنترل بازار روزانه تیم‌های بازرسی به اصناف، انبارها، کارخانه‌ها و مراکز تولیدی اختصاص داده که به صورت مستمر و هماهنگ اقدام به بازرسی می‌کنند.

 

 شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد است.

 

به گزارش ایرنا، شهرستان ری با برخورداری از ۵۶ اتحادیه توزیعی، تولیدی و خدماتی و ۱۰ هزار واحد صنعتی و صنفی از جمله شهرک صنعتی شمس آباد، کارخانه سیمان و کارگاه های تولیدی و خدماتی اعم از سنگ بری، شیشه و سفال، آجرپزی، کارگاه قالیبافی و قالیشویی، کشتارگاه دام و طیور به عنوان قطب کار و تولید در پهنه جنوب تهران مطرح است.

 

مقالات دیگر:

قالیشویی در اندرزگو

 

 

 


:: بازدید از این مطلب : 402
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 19 آبان 1399 | نظرات ()