نوشته شده توسط : ادمین

از ثمره علم و عمل تا جهش تولید

تلفیق علم و عمل برادران مهابادی برای رونق داخلی به سمت بازار سرمایه، محرکی برای تسریع بخشیدن به رونق تولید است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، شکل گیری زنجیره علم تا عمل در سال جهش تولید  می‌تواند موجب تحول در بحث اقتصاد و تولید و خودکفایی باشد. با قدم گذاردن در راه تولید می‌توان به یک اقتصاد پویا، مقاوم و سالم رسید و غول تحریم را به آسانی در هم شکست.

 

همچنین لازمه تحقق شعار سال جهش تولید و توسعه همه جانبه حمایت از سرمایه گذاران عزم جهادی جوانان و کمک به آنان برای فعالیت در حوزه اقتصاد است. حمایت از سرمایه‌های خرد و هدایت آن به سمت بازار سرمایه می‌تواند محرک قوی و خوبی برای تسریع بخشیدن به رونق تولید باشد.

 

تولید می‌تواند شامل همه فعالیت‌ها و اقداماتی باشد که باعث می‌شود ارزش افزوده بیشتری در کشور تولید شده و عملاً این موضوع باعث افزایش درآمد ملی و ایجاد توانمندی‌ها و مزیت‌های جدید در کشور می‌شود.

 

برای نیل به این هدف باید حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی را سرلوحه کار قرار دهیم و با بالابردن کیفیت محصولات تولیدی داخل واردات را کاهش دهیم و به سمت صادرات تولیدات داخلی پیش برویم. بر این اساس انضباط اقتصادی، پرهیز از اسراف و حفظ ثروت ملی و منابع کشور، توسعه اشتغال و کار مضاعف، حمایت از تولید و سرمایه ایرانی، حماسه آفرینی در بحث اقتصاد و تولید، مدیریت دقیق جهادی در عرصه اقتصادی و فرهنگی به تحقق این شعار قطعأ کمک خواهد کرد.

 

اقتصادی که از فیلتر برادران مهابادی می‌گذرد

آقای جلالی به همراه ۲ تا از برادرانش که آن‌ها هم تحصیلات عالیه دارند با تولید انواع فیلتر هوای خودرو توانستند علم و عمل را با هم پیوند بزنند تا ۱۰ نفر از ثمره کارشان اِرتزاق کنند.

 

آنان بر این باورند می‌توانند با همت و تلاش خود بازار داخلی را تامین کنند تا از واردات و قاچاق این کالا جلوگیری شود.

جلالی پور از فارغ التحصیل رشته شیمی است و او به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: روزی که به دانشگاه رفتم به همچین روزی فکر میکردم که بتوانم برای جامعه ام مفید باشم.

 

جلالی  پور می گوید: با سرمایه اندکی این کارگاه را راه اندازی کرده و هدفش رونق تولید ملی و کمک به جوانان تحصیل کرده بیکار است و سود کم و تولید با کیفیت را عامل موفقیت می‌داند.

 

او افزود: علاوه بر اینکه خودمون مشغول کار هستیم برای چند نفر دیگر هم شغل ایجاد کردیم.

 

در کارگاه برادران جلالی انواع فیلتر روغن و فیلتر هوای خودرو تولید می شود

دیگر برادر جلالی پور مدیر تولید شرکت مکریان به خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: ما اینجا ماهانه حدود یک هزار فیلتر روغن و هوای خودرو تولید می‌کنیم.

 

جلالی پور اظهار کرد: حدود یک سال هست که فعالیتمون رو شروع کردیم و خوشبختانه توانستیم در بازار جایگاه مناسبی رو بدست آوردیم.

 

تولیدکننده فیلتر هوای خودرو تصریح کرد: این محصول تولید داخلی نبست به مشابه خارجی برای مصرف کننده ارزانتر تمام می‌شود.

 

ادامه مطب: کلیک کنید

مقالات مرتبط: قالیشویی دولت



:: بازدید از این مطلب : 388
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ادمین

گرگان -به گزارش  ایرنا - افت فشار و قطع مکرر آب در روزهای اخیر، مردم گرگان را در آستانه ورود به ماه گرم مرداد کلافه کرده است اما شهروندان با وجود گلایه از روند خدمت‌رسانی در این حوزه همزمان با اوج گیری مجدد کرونا به فکر مدیریت بهینه منابع آب افتاده‌اند .

پیش بینی هواشناسی مبنی بر افزایش دما در روزهای پیش رو، افزایش حساسیت مردم به رعایت بهداشتی فردی در کنار محدودیت منابع آب شرب گرگان موجب شد تا شهروندان این شهر در روزهای پایانی ماه نخست تابستان با چالش مداوم قطع آب روبرو شوند.

تکرار کم آبی و قطعی مکرر آب در تابستان شاید اتفاق جدیدی برای گرگانی ها نباشد اما بارندگی مداوم در زمستان پارسال و بهار امسال و در نتیجه افزایش دبی آب رودخانه ها و منابع آب زیرزمینی پذیرش این مشکل را برای مردم دشوار کرده است.

ربابه خراسانی پیرزن ساکن محله امام رضا گرگان به ایرنا گفت: همه ساله با شروع فصل گرم، این محله شاهد کم فشاری و قطع آب است اما امسال بی آبی زودتر از سال های قبل به سراغ ما آمد.

وی با اشاره به نگهداری از ۲ بیماری کرونایی در خانه گفت : برای تیمار و مراقبت از این بیماران نیاز به مصرف مداوم آب دارم اما شرایط به گونه است که باید به کم آبی عادت کنم.

  خراسانی گفت : در حال حاضر آب را در چند ظرف ۴۰ لیتری ذخیره می کنم تا در زمان قطعی چند ساعته، از آن برای شستشوی لباس و ظرف استفاده کنم.

یکی از مرغ فروشان گرگانی نیز با اشاره به کاهش شدید فشار آب در ساعات پایانی شب اظهارداشت : با حجم بارندگی و آب وارده به رودخانه و چاه های استان فکر نمی‌کردیم امسال با مشکل کم آبی رو به رو شویم اما هنوز تابستان شروع نشده شدت کم آبی آزار دهنده است.

سید مهدی حسینی گفت: شغل ما به استفاده مکرر از آب احتیاج دارد اما نمی دانیم چرا وقتی پول اشتراک آب را به بهای زیاد و تجاری پرداخت می کنیم باز هم باید برای استفاده از آب منتظر بمانیم.

وی گفت : کارواش ها و قالیشویی های شهر با وجود مصرف بسیار زیاد آب بدون مشکل مشغول کار هستند اما آب مغازه دارانی مثل ما قطع می شود و در نتیجه آن مجبور به بستن محل کسب هستیم.

در حالی که تعدادی از گرگانی ها با مصرف بهینه آب غریبه هستند یک شهروند خوش ذوق گرگانی با صرف هزینه حداقلی ضمن جمع آوری آب باران، بخشی از آب های سطحی بلااستفاده در محل پیرامونی محل کار و آب باران فصلی را جمع آوری کرده و با هدایت به حوضچه های ترسیب و لجن گیری از این آب استفاده غیر شرب می کند.

این شهروند گرگانی با ایجاد مخزنی به ظرفیت ۸۰ هزار لیتر، حدود ۳۰ هزار لیتر را برای خاموش کردن آتش سوزی احتمالی محل کار ذخیره کرده و از ۵۰ هزار لیتر دیگر برای شستشوی خودروهای سنگین و سبک شرکت و کارکنان استفاده می کند.

در یکی از مجتمع های مسکونی گرگان در محله هفت دستگاه  نیز اهالی ۱۶ واحد ساکن یک آپارتمان، آب ناشی از روشن بودن کولر را به تانکری در پارکینگ منتقل کرده و از آن برای شسشوی خودرو و راه پله ها و پارکینگ استفاده می کنند.

مرتضی اسدی مدیر این مجتمع گفت: ۴۰ میلیون ریال برای شبکه جمع آوری آب کولر در مجتمع هزینه کردیم که در طی این مدت عایدی بیشتری نصیب ساکنین شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان در گفتگو با ایرنا صرفه جویی را موثرترین راه برای گذر از روزهای کم آب پیش‌رو دانست و گفت: نیاز آب شرب گرگان در هر ثانیه هزار و ۷۵۰ لیتر است که در حال حاضر امکان تامین هزار و ۳۰۰ لیتر آن از طریق منابع سطحی و زیر سطحی وجود دارد.

بهزاد هرمزی افزود : برای جبران ۳۰ درصد کسری منابع آب شرب گرگان اجرای طرح های مدیریت منابع مانند قطعی برنامه ریزی شده گریزناپذیر است.

وی گفت: انتقال رسوبات مناطق بالادستی به سوی تصفیه خانه های گرگان ناشی از بارش های اخیر سبب شد برای ساعاتی این تصفیه خانه از مدار خارج شده و معضل کمبود آب بیش از پیش محسوس تر شود.

به‌گفته وی بارش های رگباری سبب توقف پمپاژ آب از منطقه گرمابدشت توسکستان به گرگان شد و حدود ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب داخل شبکه کاهش یافت.

هرمزی بیان کرد: در حال حاضر برای آنکه شهروندان گرگان و روستاهای پیرامون این شهر بتوانند در ساعات پیک مصرف به آب شرب دسترسی داشته باشند ذخیره سازی آب در تصفیه‌خانه در دستور کار قرار گرفته و به همین دلیل فشار آب از ساعات ۲۳ تا ۵ صبح دچار افت می شود.

وی اضافه کرد: با روند فعلی مصرف مشترکین، طرح مدیریت منابع و قطعی آب در گرگان ادامه خواهد داشت اما تلاش می کنیم با وجود افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی مصرف آب در ایام کرونا شاهد کمترین مورد قطع آب باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت مدیریت مصرف آب از سوی مردم و استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف گفت: در صورت صرفه‌جویی ۱۰ درصدی در مصرف می‌توان از پیک مصرف تابستان با کمترین قطعی عبور کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گلستان افزود: رعایت بهداشت عمومی و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در اولویت قرار دارد اما با رعایت نکردن مصرف بهینه آب با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد.

 

مقالات مربط که شاید بخواهید بخوانید:

قالیشویی ظفر



:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 11 مرداد 1399 | نظرات ()